19:00 A Duna Borrégió a minőség és a sokszínűség jegyében
A Duna Borrégió kiemelkedő szerepe a minőségi szőlőtermesztésben és borkészítésben megkérdőjelezhetetlenné vált. Elsősorban a könnyed, gyümölcsös fehér, rosé és vörösboroknak kedvez a termőhely, de hosszabb élettartamú, komplex tételeket is felfedezhetünk a régióban. A sokszínűséget a nagy területből adódó termőhelyi különbségek és a széles fajtaszortiment biztosítja.
Borok: Gál Cserszegi fűszeres 2017, Gál Kékfrankos rosé 2017
Előadó: ifj. Gál Csaba (Gál Szőlőbirtok és Pincészet)
Hortobágyi szivarka tejfölhabbal 1750.-
Medvehagymás harcsa gratin burgonyával, vörös curry-vel 2100.-
Sistergős csibecomb karamell hagymákkal, fűszeres mustárral 2400.-
Jércemell vajtökkel, lecsóval, bordáskellel 2500.-
Kacsamell meggy jus-vel, salátacsokorral, fenyőmaggal 2600.-
Bélszínfalatok erdei gombákkal, áfonyával, Cabernet mártással 2600.-
Sült sajttorta piros bogyósgyümölcsökkel 850.-
Uborkás-fehércsokoládés panna-cotta málnával, mangóval 850.-